BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Moje življenje s čebelami

Hiter pregled

Avtor, spoštovan in izkušen čebelar, v tej knjigi na zanimiv način predstavlja slovenskim bralcem svoje izkušnje in bogato čebelarsko znanje, ki si ga je pridobil pri svojem delu s čebelami ter v več kakor šestdesetletnem druženju s čebelarji doma in po svetu.


Knjigo bogati pester izbor njegovih dokumentarnih in umetniških fotografij. Ob prebiranju pa kmalu ugotovimo, da imamo pred seboj ne samo strokovno čebelarsko, ampak tudi privlačno leposlovno delo z mnogimi dialogi v klenem, na trenutke celo zabavnem jeziku. Zato bo knjiga zanimiva tudi za člane čebelarskih krožkov, njihove mentorje, starše in kot lepo darilo pravzaprav primerna za vsakogar.


Rdeča nit pripovedi sega v avtorjevo zgodnjo mladost, ko so mu čebele na skoraj čudežen način na pomembnih križiščih življenja vedno pomagale najti pot, ki je bila zanj najboljša in ga je osrečevala. To se mu je dogajalo v času odraščanja, v gimnazijskih ter študentskih letih, dogaja pa se mu še danes.

Redna Cena: 20,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Franc Šivic
Založba: samozaložba
Obseg: 222 strani (125 barvnih fotografij in 39 vinjet)
Format: 18,5 × 26 cm
Vezava: trda

Izredno zanimivo so v knjigi vključena njegova odmevna srečevanja s pomembnimi, s čebelarstvom povezanimi osebami, pri tem pa se v homerjevski maniri vedno znova vrača domov in odpira tudi »večno aktualna« vprašanja ter v dobrodušni in dobronamerni maniri ponuja nekatere odgovore …

Dodatne informacije

Članki

Moje življenje s čebelami - Cvetni prah boljša zdravje

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje