BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Naravnik 2022 – duhovni in astrološki priročnik za vsak dan v letu

Hiter pregled

Naravnik za leto 2022 je duhovni in astrološki priročnik za vsak dan v letu. Izjemen je po tem, da Tebe, kot duhovno bitje, povezuje z naravo. Po eni strani Te spodbuja k duhovnemu prebujanju, po drugi strani pa tudi k razumevanju in spoštovanju naravnih zakonitosti.


Zasnovan je kot priročnik za uporabo naravnih priložnosti v poslovanju, prehrani, negi telesa, bivališču in okolju in tudi kot orodje za višanje ravni duhovne prebujenosti in višanje zavesti.


Uporaben je tudi kot prva pomoč v duševni stiski in stresu, saj vsebuje dnevne spodbude – duhovna Prebujevalnica za ta dan – za višjo prisebnost.


Vključuje tudi podatke o luninih menah, mrkih, sončevih in zemljinih dvanajstinah, retrogradnem gibanju planetov in nekaterih drugih, za vsakdanje življenje neprecenljivih astroloških in astronomskih informacijah.

Podrobnosti

Avtor: Rudi Klarič
Založba: Cultura Europaea
Obseg: 234 strani
Format: A4
Vezava: spiralna

Naravnik® 2022 Ti zagotavlja optimalno uporabo v pisarni, doma, na potovanju, kjerkoli. Spiralna vezava omogoča lažje listanje po vseh straneh, hkrati pa zlahka ostaneš na koledarski strani, s priporočili za tisti dan.

Na datumskih straneh se zvrstita dva dneva na eni strani, kar prinaša boljšo preglednost, načrtovanje, organizacijo, pregled časa. Temu sta prilagojena tudi oblika in izgled notranjosti Naravnika, ki sta letos spet drugačna.

Po koncu datumskih strani so navodila za uporabo.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje