BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nauki življenja in duše

Hiter pregled

Knjiga je delo dvanajstletne avtorice iz Slovenije; Aurora Anima Mea je psevdonim. Svoje velike duhovne sposobnosti je razvila na najpreprostejši način. Z voljo in ljubeznijo. Brez branja kake literature ali usposabljanja na kakem tečaju. Z meditacijo se je ob podpori družine začela ukvarjati pri devetih letih.


Mlada avtorica je medij za povezavo z duhovnim svetom. Vidi in sliši dogodke preteklih življenj, kanalizira dušne pogovore in dogovore in iz duhovnega sveta prejema odgovore na zastavljena vprašanja.


S pomočjo informacij iz duhovnega sveta ljudem pomaga pri razumevanju sporočil, ki jih posredujejo duhovni vodniki pri razreševanju odnosov, vezi, čustev, strahov, pa tudi duhovnih zaznav, videnj, občutij, slišanj …, s katerimi se soočajo posamezniki.


Dušam, ki so se iz različnih razlogov izgubile, pomaga, da spet začutijo ljubezen, se osvobodijo in najdejo svoj duhovni dom.


Izkušnje, ki si jih je nabrala ob tem početju od devetega leta dalje, je zbrala v knjigi, ki jo je dokončala, ko ji je bilo enajst let. Iz spoznanj so se izvili nauki; tako knjiga ni le opis njenih komunikacij-povezav z duhovnim svetom. Vsako poglavje, resnična zgodba iz življenja, se konča z naukom.

Redna Cena: 25,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Aurora Anima Mea

Založba: Biseri

Format: 22 × 15 cm

Obseg: 264 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki

Nauki življenja in duše - Bere akašne zapise

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še