BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Navidezna normalnost, Travma, bolezen in zdravljenje v toksični civilizaciji Navidezna normalnost, Travma, bolezen in zdravljenje v toksični civilizaciji

Navidezna normalnost

Hiter pregled

Pojavnost duševnih bolezni neustavljivo narašča. Kakih 45 odstotkov Evropejcev ima povišan krvni tlak in skoraj 70 odstotkov Američanov jemlje najmanj eno zdravilo na recept. Bolezni in travme določajo naš način življenja.


Priznani zdravnik, strokovnjak za zasvojenost in pisec mnogih knjig, pa tudi te knjige, analizira prikrite vzroke telesne in duševne bolehnosti. V petih delih razkrije povezavo med našim osebnim trpljenjem in pritiski sodobnega življenja.


Gabor Maté, dr. med., je v štirih desetletjih klinične prakse ugotovil zmotnost običajne definicije »normalnega« in dognal, da so tako rekoč vse bolezni pravzaprav naravna posledica življenja v nenormalni civilizaciji, v kateri se vedno bolj oddaljujemo od svoje prave biti. V knjigi nam pokaže tudi pot do ponovne vzpostavitve povezave in do ozdravitve.


Ta knjiga je polna veselja do življenja, v njej je veliko zgodb ljudi, ki so se znašli v primežu bolezni in potem zmagovito okrevali. Pokaže nam, kako lahko postanemo resnično zdravi, če smo le pripravljeni dati prednost pristnosti pred pričakovanji družbe.


Knjiga bo morda za vedno spremenila vaš pogled na vaša življenjska izkustva in utegne spremeniti vaš biološki ustroj.

Podrobnosti

Avtorja: Gabor Maté, dr. med. in Daniel Maté

Prevedel: Erik Majaron

Založba: Primus

Format: 16,5 × 23,5 cm

Obseg: 490 strani

Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje