BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Negovani možgani

Hiter pregled

Možgani danes počenjajo vse kaj drugega, kot so nekdaj. Silimo jih, da gledajo v vse mogoče zaslone, neprestano jih potiskamo v hlepenje po hitrih odzivih, nagradah. Spopadamo se z razburjenostjo zaradi stalnih slabih novic, ki nas potiskajo v stalni stres. Ob tem nas zasvaja hrana, ki je daleč od tistega, kar si želi telo in nam ne dene dobro. In tako se nam povečujejo vnetja v telesu, škoda nastaja na možganih. Vse skupaj nas vodi v vsestransko tesnobnost, v vse večjo odsotnost empatije …


Ven iz vsega tega nas vodi ta knjiga, ki nosi podnaslov »Razstrupljanje, ki jasni misli, poglablja čustva in zagotavlja srečo«.


Avtorja – priznan nevrolog in avtor dveh uspešnic Požgani možgani in Zdravi možgani in njegov sin internist – sta podala sodoben, človeku prilagojen življenjski recept, ki v veliki meri zagotavlja dolgoročno čistost naših možganov.


Knjiga nam odstira izhodišča za bolje negovane možgane, kar dosežemo z zmanjšano izpostavljenostjo tehnologijam, z več časa, preživetega v naravi, z več meditacije in več redne telesne vadbe. In morda bomo manj zapravljali, se manj prepuščali kratkoročnim užitkom in pohvalam … V knjigi nas zdravnika seznanjata z množico pristopov ter konkretnih in praktično uporabnih rešitev.

Redna Cena: 26,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorja: David Perlmutter in Austin Perlmutter

Prevedel: Niki Neubauer

Založil: UMco

Format: 15 × 21 cm

Obseg: 380 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še