BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ob 5-ih vstani in svet ti bo ležal na dlani

Hiter pregled

V vsakem od nas je polno neuresničenih sposobnosti. Kako naj jih izbezamo iz sebe in si povzdignemo življenje na vseh področjih?


Mož, ki nam v tej knjigi razlaga, da smo ustvarjeni za uresničevanje projektov in mojstrskih stvari, je po vsem svetu spoznan, da sodi med najboljše strokovnjake za vodenje, in med uporabniki njegovega znanja so podjetja, ki se uvrščajo na lestvico Fortune 100, slavni milijarderji, zvezdniki iz sveta poklicnega športa, legendarni glasbeniki in člani kraljevskih družin. Njegovo znanje je v Nasi, Microsoftu, v firmi Nike, GE, FedEx, Starbucks, Oracle, IBM, v Univerzi Yale …


V njegovi knjigi je navdihujoča zgodba o dveh običajnih ljudeh, ki si želita – tako kot mi vsi – biti bolj uspešna in bolj umirjena v sedanjih časih digitalnih motenj in prevelike zapletenosti življenja. Ko spoznata samosvojega magnata, se jima želje uresničijo. Uspešnež postane njun duhovni učitelj. Popelje ju na potovanje po svetu in jima z novimi spoznanji drastično spremeni in izboljša poslovno plat življenja. Vdahne jima učinkovitost in v njiju prebudi srečo in občutek osebne svobode.


Da bi se to zgodilo čim več ljudem, je nastala ta knjiga, v kateri je program za mojstrstvo, pregled taktik in metod za produktivnost na ravni genialnosti, in je hkrati priročnik za čudovito življenje.

Redna Cena: 12,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Robin Sharma

Prevedla: Ida Sternad

Založba: Učila

Format: 12,5 × 19 cm

Obseg: 350 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še