BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Blaženost bivanja Blaženost bivanja

Blaženost bivanja

Hiter pregled

Hitreje, enostavneje in bolj radostno do uresničitve življenjskih ciljev! Pričujoča knjiga ni »še ena knjiga o duhovnosti« – je mnogo, mnogo več: dragocen priročnik za vse, ki želijo napredovati na poti osebnega razvoja. Jedrnato, preprosto in sistematično razkriva osnovne zakonitosti življenjske energije in razvoja zavesti. V tem smislu neverjetno združuje znanstveni in duhovni pogled na temeljno resničnost našega obstoja ter jo sistematično predstavi v zaključeni celoti.


Kako izkoristiti neslutene potenciale, ki so v vsakem izmed nas? Glavni namen knjige je spodbuda za razvoj višjih stanj zavesti, ki oživljajo v vsakem posamezniku neslutene, z naravo dane potenciale. Namenjena je predvsem preprostemu človeku – tudi začetniku – na področju življenjske energije in razvoja zavesti, ki se želijo spoznati z osnovnimi zakonitostmi našega bivanja (brez poglabljanja v zapleteno mistiko). Z odkrivanjem ključnih in preprostih resnic o življenjski energiji in ajurvedskih načelih zdrave prehrane je knjiga Blaženost Bivanja neprecenljiv priročnik za zdravo življenje, v katerem bo vsak našel nekaj zase.


Lahko bi rekli, da je popoln duhovni vodnik. V sebi združuje tako splošne smernice najgloblje modrosti, ki vodi k razsvetljenju, kot tudi povsem konkretne napotke za premagovanje mnogih vsakodnevnih tegob, s katerimi se srečujemo. Vsebuje tudi nekaj najpomembnejših smernic z najglobljih ravni, ki nas vodijo v zdravju, sreči in obilju, ter omenja poglavitne težave, ki izhajajo iz tega najglobljega področja.


Duhovno že visoko osveščen človek najde v knjigi Blaženost bivanja celovit vpogled v kompleksno znanje o poti in cilju duhovnega razvoja-razsvetljenja. Knjiga namreč razkriva manjkajoče dele celovitega spoznanja ter jih medsebojno povezuje v skladno celoto. Zato se je bodo še posebej razveselili tisti, ki jim manjka kakšno ključno spoznanje ali pa težko najdejo povezavo spoznanj v smiselno celoto.


Knjigo sestavlja šest poglavij, ki se medsebojno dopolnjujejo in nadgrajujejo, a je obenem vsako poglavje zase berljivo kot zaključena celota. Dragocene osebne izkušnje se med branjem obogatijo tako s sodobnim kot tudi z nekaj tisoč let starim znanjem o zdravju in dobrem počutju.


Posamezna poglavja je moč prebrati tudi v drugačnem vrstnem redu ter se na ostala poglavja vrniti kasneje. Nekoliko več premisleka zahteva le nekaj strani na začetku tretjega in četrtega poglavja, kjer je sistematično in poenostavljeno predstavljen celovit ustroj vesolja, narave in človeka ter človekovega duha.


Ker je govor tudi o življenjski energiji, ni mogoče zaobiti tudi fizikalnega pristopa, ki naj služi le kot asociacija tehnično izobraženemu človeku, da v svojih terminih lažje dojame naravo našega obstoja. Celotna knjiga je napisana v preprostem slovenskem jeziku brez uporabe tujih izrazov, ki so ponekod navedeni le v oklepaju za lažjo povezavo pri tistih bralcih, ki jih poznajo.

Redna Cena: 24,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Nerina Darman

Založnik: Založba Satjam

Format: 17 × 24,5 cm

Obseg: 335 strani

Vezava: trda

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje