BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Feniksov proces

Hiter pregled

Kadar je ljudem hudo, ko se v življenju vse zalomi in pred nami ni izhoda, nas v ZDA sprejmejo v kampusu Rhiebeck v zvezni državi New York. Vsako leto sprejme več kot trideset tisoč udeležencev. In vendar vsakdo ne more v največje središče na svetu za duhovni umik in osebno rast. Ustanoviteljica kampusa in Inštituta Omega Elizabeth Lesser je osebna priča neštetim načinom, kako se ljudje soočamo s spremembami in doživimo osebno preobrazbo. Iz teh spoznanj je napisala knjigo Feniksov proces – kako se po težkih časih znova rodimo.


V času sprememb, vsakodnevnega stresa in celo kadar se spopadamo z na videz nepremagljivimi težavami, nam življenje ponuja izbiro: lahko se obrnemo stran od spremembe ali pa jo sprejmemo; lahko se zlomimo ali pa odpremo in preobrazimo.


V čudovitem zlitju ganljivih zgodb, humornih uvidov, praktičnih nasvetov in osebnih spominov nam ponuja orodja, ki nam pomagajo sprejeti odločitev v težkih časih: Ali se bomo zlomili in dovolili, da nas okoliščine premagajo? Ali pa se bomo odprli in preobrazili?


Avtorica z nami deli zgodbe običajnih ljudi, ki so se dvignili iz pepela, bolezni, ločitve, izgube službe ali ljubljene osebe – še močnejši, še bolj modri in še bolj v stiku s svojim poslanstvom in strastjo.

Redna Cena: 28,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Elizabeth Lesser

Prevod: Janja Lavtižar

Založba: Primus

Obseg: 376 strani

Format: 16,5 × 23,5 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje