BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Labirinti in njihove skrivnosti

Hiter pregled

Avtor je knjigo poslal med bralce, da bi ustvarjali in uporabljali najmočnejše vzorce moči, kar jih človek pozna. Labirinti, poznali so jih Grki, Rimljani, Kelti, Indijci, ameriški Indijanci, so bili simbol predkrščanskih časov … lahko pospešijo napredek v našem življenju, ga izboljšajo. Ob srečanju z njimi občutimo moč, postanejo del našega življenja, pa naj si jih zgradimo na dvorišču, v sobi. Z njimi oblikujemo dodaten vir moči, iz katerega se bo napajala celotna okolica.


Morda si ne moremo privoščiti svojega labirinta, pa se nam izplača brati knjigo?


Da, pravi Adrian Kezele in priporoča, da knjigo beremo ob svežnju papirja in s svinčnikom v roki. Pravi, da je risanje labirintov skoraj enako učinkovito kot hoja po njih; labirint najbolj začutimo, če ga narišemo večkrat.

Redna Cena: 24,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Adrian Predrag Kezele

Prevedla: Ana Ptičar

Založba: Chiara

Obseg: 228 strani

Format: 16 × 23 cm

Vezava: broširano

Ampak najbolje je, da si izberemo enega izmed labirintov, ga ustvarimo in se po njem sprehajamo; to je za nas preventivni ukrep, ki pozitivno vpliva na našo karmično strukturo in lahko omili ali celo prepreči nevarnosti, ki iz nje izhajajo, oziroma pospeši nastop njenih pozitivnih učinkov. Knjiga nam s stoterimi napotki in skicami omogoča, da si ustvarimo nam »najbližji« labirint. Izberemo lahko med labirintom moči, občutij, energije, povezanosti, modrosti, ljubezni in ustvarjalnosti, življenja in smrti, preobrazbe in svobode

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še