BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Maske moškosti

Hiter pregled

Knjiga razgalja življenje sodobnega moškega, skrajno praznino materialno preskrbljenega moškega, ki se peha predvsem za bogastvom. Razgalja pritajeno ranljivost, kar neko žalost in potrtost, depresivnost, ki se skriva za masko šaljivca in stoično masko in drugimi maskami moških, ki nikdar ne pokažejo pravih čustev. Avtor razgalja uničevalnost maske nepremagljivosti in maske agresivnosti, ki jo nosijo moški, ki noro tvegajo oziroma se ne znajo nikoli izogniti prepiru. Uči moške, kako naj se prebijejo skozi stene, ki jih ovirajo. Ženskam pa kaže, kako lahko bolj razumejo moške.

Redna Cena: 25,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Lewis Howes
Prevedel: Jure Šešet
Založba: Primus
Format: 14 × 21 cm
Obseg: 230 strani
Vezava: broširano

Ni preprosto, ampak če hočete ljubiti, biti ljubljeni in čudovito živeti, je to odisejada, na katero se morajo odpraviti vsi sodobni moški.

Avtor Lewis Howes, ki je navzven kazal svoje bogastvo in zadovoljstvo, je občutil nemir in praznino svojega življenja; odpravil se je na osebno potovanje iskanja notranjega miru. Ob raziskovanju sebe je doumel, da si moški nadevajo stoično masko, športno masko, materialno masko, spolno masko, masko agresivnosti, masko šaljivca, masko nepremagljivosti, masko vsevednosti in alfa masko.

Ko to knjigo preberete, vam postane jasno, da se ni treba dokazovati, da ste moški. Da mask sploh ne potrebujete. Ko boste s pomočjo avtorja sneli svoje maske, vsaki je posvetil svoje poglavje, boste spoznali, da je najboljše, kar lahko storite za sebe, da se imate radi. Za to maske ne potrebujete.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Založba Primus
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje