BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Morda pa se moraš z nekom pogovoriti

Hiter pregled

Knjiga, ki jo napisala psihoterapevtka, je pravo zabavno branje, ki nas med nasmeški, katere nam vzbudi njeno pisanje, mimogrede tudi poučuje. Strokovna po svoji osnovi je knjiga odkrit, mestoma tragikomičen opis prvega leta avtoričine terapevtske prakse, v katerem se je na glavo postavilo tudi njeno življenje; čeprav terapevtka, se je morala zateči po pomoč k terapevtu.


»Kot terapevtka vem marsikaj o življenju in o tem, na kakšne načine je povezano z izgubo. Vem pa tudi nekaj, kar je ljudem na splošno manj znano: da gresta sprememba in izguba z roko v roki. Brez izgube ni spremembe – in prav to se pogosto dogaja, da ljudje sicer izrazijo željo po spremembi, a kljub temu ostanejo pri starem,« je svoje spoznanje zapisala v enem izmed poglavij v svoji knjigi, ki nosijo pomenljive naslove: Idioti, Če bi kraljica imela jajca, Ta brihtna in ta seksi, Živeti v postelji, Terapija s kondomom, Moja potujoča maternica, Česa ne smeš reči umirajočemu človeku, Svetovanje v nasprotju s terapijo …


Morda pa se moraš z nekom pogovoriti je knjiga o predelih človekove notranjosti, skritih pred njim samim, o njegovih včasih komičnih in včasih absurdnih mahinacijah, kako se izogniti spoznanjem o sebi.


In naš nasvet: preden se začnete ukvarjati z iskanjem svojega psihoterapevta, preberite to knjigo. »Nastavite« jo lahko tudi svojemu partnerju.

Redna Cena: 26,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Lori Gottlieb
Prevedla: Miriam Drev
Izdal: Umco
Obseg: 522 strani
Format: 15 × 21 cm
Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje