BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ozdravitev duše

Hiter pregled

Bi radi izboljšali svoj značaj, zdravje, usodo? Kako? Avtor v svoji knjigi natančno razlaga, kako čustva vplivajo na naše zdravje, pa celo na usodo potomcev. Ruski raziskovalec se ne ukvarja z zdravljenjem; ljudem pomaga, da ozdravijo, pri čemer jim pomagajo njegove informacije, knjige in seminarji. Pri tem pa je seveda zelo pomembna pripravljenost posameznika, da spremeni sebe in svoj pogled na življenje, na preteklost, sedanjost in prihodnost.


Da bi se spremenili in da bi nam bilo boljše, da bi ozdraveli, si izboljšali življenjske pogoje, si mnogi želimo osebno in družinsko diagnostiko; tako naj bi izvedeli, kaj naj storimo, da bomo ozdraveli in izboljšali svojo usodo. Avtor pa razlaga:


»Dejstvo je, da informacije v mojih knjigah zadoščajo, da se harmonizirajo duša, usoda in zdravje.«


Sergej Nikolaevič Lazarov dokazuje, da deformacije biopolja lahko privedejo ne samo do bolezni, temveč tudi do težav in nesreč. Kako pa naj popravimo biopolje, razlaga v knjigi v devetnajstih poglavjih. Razloži nam, kako naj odpuščamo in se kesamo, razloži nam skrivnost zdravljenja, piše o napuhu, molitvi, ljubezni do Boga. V poglavju Delo na sebi nas pouči o veri, svobodni volji, Kristusovi zgodbi, žrtvovanju, užaljenosti, ponižnosti …


Z upoštevanjem nasvetov iz njegove knjige je milijonom ljudi uspelo izboljšati svoj značaj, zdravje in usodo.

Redna Cena: 23,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Sergej Nikolaevič Lazarov

Prevedla: Romana Grom

Založba: Satja Juga, Skoczów

Format: 14,5 × 20,5 cm

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje