BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Preboj

Hiter pregled

Avtor meni, da živimo v prividih. Piše:


»Proces, s katerim naš um ustvarja privid, je tako vsakdanji in tako pogost, da se mu brez razmišljanja in z zaupanjem prepuščamo v vsakem trenutku svojega življenja, pri tem pa ne opazimo odmika od resničnosti, ki tako nastane. Povsem samoumeven se nam zdi in nikoli ne skušamo ugotoviti, zakaj se to dogaja in kakšen bi bil svet, če ne bi naš notranji tolmač povedanemu, napisanemu ali doživetemu ničesar dodal ali odvzel.«


In napisal je to knjigo, on ji pravi kar pripomoček za hiter, relativno preprost in precej prijeten preboj do stanja, v katerem iluzij ni več, do svobode. Na poti, po kateri nas vodi ta knjiga, se zoperstavljamo avtoriteti iluzije v svojem življenju. In to tako, da nam ni treba prestajati kake neprijetne izkušnje, preživljati travm ali kar koli drugega, kar bi nam bilo nezaželeno.

Redna Cena: 29,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Adrian P. Kezele
Prevedla: Ana Ptičar
Založila: Chiara
Format: 16 × 23 cm
Obseg: 230 strani
Vezava: broširano

Trik te edinstvene knjige so branja NLF, to je branja nekonceptualne lingvistične forme. Poslušanje branj NLF nas pripelje v stanje, ko prividi izpuhtijo, avtor pravi v stanje decentraliziranosti.

Ampak sploh ni treba brati. Kar je zapisano v knjigi, je tudi posneto; to pa prenesete na svoj pametni telefon in poslušate, kadar se vam zahoče. Seveda pa ne med šofiranjem. Vsa navodila so v knjigi.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še