BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Recepti za življenje

Hiter pregled

V knjigi so zbrane misli in modrosti, izkušnje, ki si jih je avtor pridobil tokom življenja. Knjiga služi kot nekakšen priročnik za vsakogar, ne glede na starost. Nastala je z namenom, da bi z razumevanjem posameznih njenih poglavij bralci morda privarčevali dragocen čas v iskanju življenjskih odgovorov, temelji pa tako na razumevanju medsebojnih odnosov kot na razumevanju samega sebe.

Redna Cena: 34,80 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Grega Valenčič
Založba: samozaložba
Obseg: 95 strani
Format: 27,5 × 20 cm
Vezava: trda

Zaradi hitrega toka življenja in vpetosti v kolesja vsakdana se premalo zavedamo, kako dragocen je naš čas in čas, ki ga preživimo z domačimi. Ujeti smo v nek navidezni tok, ki mu ni videti konca, v resnici pa je le navidezen. Da bi pridobili na dragocenosti časa, ki ga preživimo, je ta knjiga dobra popotnica za vsakogar. Srečanje z boleznijo je avtorju dalo popolnoma nov spekter vpogleda na življenje, ki dvigne duhovno raven življenja in doživljanja vsakdana.

Avtor knjige je predan ljubitelj umetnosti, obogaten z mnogokaterimi poklicnimi izkušnjami. Vse, kar počne, je opravljeno s popolno predanostjo tistemu, s čimer se ukvarja.

Dodatne informacije

Članki

Recepti za življenje - Namesto čokolade

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še