BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Svetlobni vodnik

Hiter pregled

Ta nenavadna knjiga, ki spominja na rokovnik, v naša življenja prinaša svetlobo. Ponudi nam podporo in moč, da sledimo sebi in si damo priložnost, da se spoznamo na nov način.


Na uporabo Svetlobnega vodnika se pripravimo z izvajanjem rutin. Izvajamo jih vseskozi in jim dodajamo rituale, ki so navedeni v koledarju: pitje vode, gibanje in zemljenje, meditacija, dihalne tehnike, redna prehrana in spanje, konstantno ozaveščanje, način življenja, veselje do življenja …


Vsak mesec začenja osrednja namera in predstavitev dogajanja v mesecu. Sledijo ji še druge namere in podporni intervali, ki se opredeljujejo do zdravja, odnosov in dela.


Svetlobni vodnik je ustvarila Ana Kolenc, raziskovalka narave in starodavnih znanj, ki jih združuje z novodobnimi. Z inovativnim konceptom Svetlobni vodnik, ki ga uporablja prek svojih programov, delavnic, spletnih vsebin in individualnega mentorstva, je podprla že več sto ljudi, da so pridobili novo energijo za življenje, umirili misli in se osredotočili na stvari, ki so pomembne.


Ljudje, ki prisluhnejo Svetlobnemu vodniku, pridobijo veliko spoznanj na osebnem in poslovnem področju, zaznajo harmonijo in uravnoteženost med delom in prostim časom.

Redna Cena: 35,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Ana Kolenc

Založba: Chiara

Format: 14,5 × 20 cm

Obseg: 280 strani

Vezava: šivano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje