BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Upravljanje realnosti – Transurfing realnosti, 4. stopnja

Hiter pregled

V vsakdanjem življenju človek živi pod vplivom okoliščin, ki jim je prepuščen na milost in nemilost, nima odločilnega vpliva na dogajanje. Tako nas misli večina. Ta knjiga pa razodeva, da je upravljanje v realnosti mogoče, pove nam tudi, kaj nas pri tem ovira.


Avtor je kvantni fizik. Njegove knjige o moči in tehniki upravljanja z realnostjo se vse od leta 2005, ko so zagledale luč sveta v Rusiji, po svetu prodajajo v rekordnih nakladah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Kaže nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora in jalovih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.


Pravi, da ne prosite, ne zahtevajte in ne iščite, temveč ustvarjajte!


Kako?


V dvanajstih poglavjih in dveh povzetkih podrobneje predstavlja nastajanje realnosti, doseganje uspeha, enosti razuma in duše, osvobajanja razvad in odvisnosti ter soustvarjanja življenja. Nauči nas, kako s prekrižanimi rokami poskrbimo, da svet sam naredi prve korake v smeri naših želja.

Redna Cena: 18,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Vadim Zeland

Prevedli: Klara Bronnikov in Svetlana Fays

Založil: Primus

Format: 14 × 21 cm

Obseg: 120 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še