BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ples zemljine preobrazbe

Hiter pregled

Zemlja, kot jo poznamo, izginja. To je osnovna misel, ki jo razgalja knjiga; avtor Marko Pogačnik, ki razvija umetnost, dejavno na področju celostne ekologije, geomantije, družbenih gibanj in osebnega razvoja posameznika, razlaga, zakaj naravnih katastrof ter ponavljajočih se političnih in ekonomskih kriz, do katerih prihaja v zadnjih dveh desetletjih, ni mogoče rešiti z enakimi sredstvi, ki so do njih privedla. Ugotavlja, da smo se znašli na pragu zgodovinskih, še nikoli videnih sprememb Zemlje, njenih pokrajin in bitij.


Na eni strani struktura starega sveta razpada in pri tem grozi, da bo življenjske sisteme na Zemlji, vključno s človeškimi generacijami, povlekla s sabo v vrtinec uničenja. Na drugi strani ljudje utirajo alternativne poti za ponovno povezavo z Zemljo in naravo.


In kaj je v tem trenutku odločitve mogoče storiti v praksi?


To nam ponuja v treh poglavjih knjige: Zemlja, kot jo poznamo, izginja; Osebni vidik planetarne preobrazbe in Preobrazba Zemlje in človeška kultura. Knjiga ponuja različne možnosti, kje naj začnemo in kaj naj storimo, da bi lažje prešli skozi turbulentno obdobje. Da bi nam bilo lažje, je v knjigi opisanih kar nekaj ritualov in vaj.

Redna Cena: 24,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Marko Pogačnik

Založil: Primus

Format: 14 × 22 cm

Obseg: 206 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje