BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pot resnice

Hiter pregled

Mnogim Slovencem znana zdravilka Marinka Mikelj, nekajkrat na leto v več krajih v Sloveniji vodi tudi skupinska zdravljenja, ko skoznjo zdravijo entitete, se je odprla vsem svojim prijateljem in bralcem s knjigo Pot resnice.


Marinka nam na jasen način razkriva, kako je v sebi odkrila, da lahko pomaga drugim, potem ko se je soočila z izkušnjo svoje zelo težke bolezni. In od tod sporočilo o upanju in prepričanju v ozdravitev oziroma v jasno in trdno odločitev za življenje. Razkriva nam, kako je potovala po Indiji in Braziliji, se srečala s Sai Babo in zdravilcem Joãom. In tam v Braziliji je stopila v telepatski stik z nezemljani, modrosti so jo učili šamani …


Z znanji, ki jih je Marinka Mikelj vsrkavala ali le odkrivala v sebi po raznih koncih sveta, danes pomaga mnogim, ki se znajdejo v težavah. Njeno srce je odprto za vse, ki ob njej spoznajo, da je dajati duhovno dejanje, da se živeti lahko naučimo, da nas strah onemogoča, da moramo najprej ljubiti sebe, da moramo biti svobodni … Kako? To piše v knjigi. Je sicer drobna, njeno branje pa pušča globoke sledi.

Podrobnosti

Avtorica: Marinka Mikelj

Založba: Samozaložba

Format: 16,5 × 23,5 cm

Obseg: 68 strani

Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje