BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Boj za resnico o kravjem mleku

Hiter pregled

Sledenje prehranskim nasvetom zdravniških in prehranskih avtoritet je pogubno za resnico in zdravje!


To je izhodišče prizadevanj avtorja, ki je v Sloveniji na celo vrsto odgovornih za prehrano naslovil opozorilo, znanstvene dokaze, da je mleko za ljudi škodljiva hrana. Za teličke seveda velja obratno. In mleko je še vedno na jedilnikih v bolnišnicah in šolah, kjer opravlja svojo vlogo pobudnika bolezni.


O zablodah, mnenju strokovnjakov, industrijskih resnicah in lažeh, novinarskih resnicah in lažeh, o prevari s Tradicionalnim slovenskim zajtrkom, vse v zvezi z mlekom, razbiramo iz knjige, ki nas odvrača od mleka.

Podrobnosti

Knjiga je povzetek bitke, ki naj bi čim več ljudi, predvsem pa odgovorne za zdravje ljudstva, seznanila, kako zelo škodljivo je mleko za ljudi. V knjigi najdemo tudi obratne misli, nekateri slovenski zdravniki mleko še vedno toplo, »strokovno« priporočajo kljub temu, da je bil med drugim v strokovnem glasilu Zdravniške zbornice Slovenije ISIS članek, ki pravi:

»Ali pediatri veste, da so otroci, ki jih hranijo s kravjim namesto z materinim mlekom, podvrženi 50 do 60 odstotkov višjemu tveganju za razvoj sladkorne bolezni tipa 1. Ta povezava je tako močna, da je Ameriška akademija za pediatrijo že leta 1994 pozvala družine, v katerih je diabetes tipa 1 pogost, naj prvi dve leti otrok ne hranijo s kravjim mlekom.«

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Sitis
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje