BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Čaji dobre misli Terezije Nikolčič

Hiter pregled


Prva uradna zeliščarica, kot sebe imenuje avtorica Terezija Nikolčič, je svoje bogato znanje, ki so ga še najbolj deležni kupci njenih »rožic« na ljubljanski tržnici, strnila v knjigo, v kateri predstavlja 101 zelišče za ljudi in živali.


Vsaka izmed stotnije rastlin, ki dobro denejo, je na kratko opisana, avtorica vas popelje na rastišče, pove, katere dele rastline uporabimo, nas pouči, kako nam bo nabrano dobro delo in kako si ustvarimo kar se da dober, torej učinkovit, pa seveda pogosto tudi okusen pripravek. Saj ni vse le v čajih in tinkturah, tu so še marmelade, džemi, likerji, sokovi, sirupi, pa zelišča v vinu … In pri vsaki zdravilni rastlini je dodano še spoznanje, kako le ta koristi živalim. Posebno poglavje namenja prav domačemu zdravljenju živali.


Da se lažje znajdemo, je posebej opisala, kako zdravimo motnje delovanja žlez in hormonov, kožne bolezni, bolezni ledvic in mehurja, kaj nam pomaga pri odvajanju od zasvojenosti, s čim in kako si pomagamo pri boleznih prebavil, prehladnih obolenjih, pri nekaterih rakavih obolenjih, pri težavah s sklepi in revmo, pri obolelih spolnih organih, pri boleznih srca in ožilja, živčnih obolenjih, obolelosti žolča, jeter in krvi. Nauči nas, kako ustvarimo krepčilna vina, aperitive, kapljice, kako pripravimo kopeli, obloge in ovitke …


In vsaka rožica ima vsaj eno svojo barvno fotografijo.


Podrobnosti

Avtorica: Terezija Nikolčič
Založba: Inštitut EKO 365
Format: 16 × 23,5 cm
Obseg: 300 strani
Vezava: trda

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Cangura
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje