BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Čudežna moč hormonov

Hiter pregled

Ne počutimo se dobro, neprijetno je v glavi ali/in telesu, a naš zdravnik nima rešitve. Če že, potlej se loti odprave simptomov, vzrokov ne išče. In piše recepte; če ne prime eno, bo morda delovalo drugo ali pa tretje zdravilo …

Podrobnosti

Avtorica: Sanja Toljan, dr. med.
Prevod: Aleksander Špan Tkavc
Založba: Futuristic Life d.o.o.
Obseg: 270 strani
Format: 14,5 × 21 cm
Vezava: broširano

Zdravnica Sanja Toljan, ki so jo lastne težave, ko je že bila zdravnica, nagovarjale, naj išče vzroke težav in naj ne posega le po farmaciji, ki zgolj blaži pojave, se je kot ena redkih iz našega okolja znašla na novem polju medicine. Spoznala, bolje rečeno poučila se je o najnovejših spoznanjih iz sveta hormonov in našla zanesljive rešitve, s katerimi je pomagala že tisočim ljudem. Da se niso nagoltali zdravil in so postali zdravi, zadovoljni, srečni … Učili so jo največji strokovnjaki v Združenih državah in Evropi, rezultati, ki jih dosega, pa so potrdilo, da dolgoletni študij ni bil zaman.

Njene izkušnje so opisane v knjigi Čudežna moč hormonov. Izplača se prebrati to nenaporno pisanje, da sami odkrijemo, ali sodimo med tiste, ki jim ravnovesje hormonov lahko povrne izgubljeno. Z uravnoteženi hormoni lahko pričakujemo izgubo viška kilogramov, pozdravljene akne, povečan libido, zaščito zdravja srca in žil, okrepitev spomina, zglajene gube, čvrstejše kosti in mišice, manj utrujenosti, odpravljeno ali zmanjšano nespečnost, zaustavitev izpadanja las, olajšanje degenerativnih bolezni, več energije, premagan stres … Avtorica je pomagala že stotnijam Slovenk in Slovencev.

Dodatne informacije

Članki

Zdravje se začne v črevesju

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje