BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Debelosti do dna

Hiter pregled

Ta knjiga do dna predstavi temelje za razumevanje človekove debelosti. Ta ima sicer veliko pomembnih skupnih točk s sladkorno boleznijo tipa 2. Vendar knjiga govori predvsem o debelosti.


Knjigo je napisal zdravnik, ki ga uvrščajo med vodilne svetovne strokovnjake za vmesni post z namenom hujšanja in podaljševanja življenja; s svojim načrtom je v petih korakih pomagal več tisoč ljudem shujšati in doseči trajno zdravje.


Knjiga nam razloži, kako je debelost postala epidemija, kako zmotno je omejevanje kalorij, da je telesna vadba mit, predstavi nam inzulin in kortizol, razgrne odnos med revščino in debelostjo ter debelost med otroki – in nam seveda ponuja rešitve: kaj in kdaj naj jemo, da ne bomo debeli.


»Več kot trideset let že zdravniki priporočajo dieto z malo maščob in manj kalorijami kot izbrano terapijo zoper debelost. Kljub temu se epidemija razrašča; povzpela se je s šestih odstotkov na osemnajst; tako rekoč vsakomur, ki je omejeval vnos kalorij, da bi shujšal, je spodletelo,« je eno izmed izhodišč nastanka knjige.


Zanimive so priloge: primer jedilnika, praktični vodnik za post in meditacijo ter higiena spanja za zmanjševanje ravni kortizola.

Podrobnosti

Avtor: Jason Fung, dr. med.

Prevedel: Jure Šešet

Založil: Primus

Obseg: 370 strani

Format: 14 × 22 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje