BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Druga stran stresa

Hiter pregled

Ko slišimo besedo stres, se napačno zavemo, da je to tisto, kar škoduje zdravju, povzroča nespečnost, nam krajša življenje in slabo vpliva na naše srce in žilje.


Napačno!


Ameriška psihologinja dr. Kelly McGonigal nam sporoča, da nam stres lahko tudi koristi; da ga lahko preobrazimo tako, da nam koristi. Pa naj gre za stres ob najtežjih dogodkih, ob spoprijemanju s smrtjo ljubljene osebe, spopadanjem s kronično bolečino, pa celo pri premagovanju hromečega strahu pred letenjem.


Niza nam najnovejša znanstvena dognanja o zmotnih učinkih stresa in nam s pomočjo številnih primerov iz resničnega življenja razloži njegovo večplastnost. Razlaga nam, kako je stres lahko priložnost za osebno rast in razvoj. Pouči nas, kako občutke tesnobe in strahu v stresnih situacijah pretvorimo v pogum, kako odmaknjenost v odnosih spremenimo v sočutno povezanost ter kako tudi v manj prijetnih situacijah ohranimo osredotočenost, mirnost in pozitivno naravnanost; učinki stresa so lahko v naših življenjih moč, rast in trdoživost. Zvemo, kako stres lahko dobrodejno vpliva na otroke, da, celo na plod v materi.


Pomaga nam preobraziti stres, razloži nam, kaj pomeni obrniti stres sebi v prid, kako tesnoba pomaga pri soočanju z izzivi, kako v nesreči postanemo močnejši.


Na Slovenskem ta knjiga sodi v vsak dom.

Podrobnosti

Avtorica: Kelly McGonigal
Prevedla: Helena Marko
Založba: Umco
Format: 21 × 15 cm
Obseg: 356 strani
Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje