BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hrana, ki spreminja življenje

Hiter pregled

Knjiga je napisana po sporočilih Duha; torej razlage in napotki v njej ne slonijo na znanstvenih podatkih, marveč na spoznanjih avtorja, ki ima sposobnost pogovarjanja z Duhom Sočutja. Anthonyju Williamu Duh posreduje izjemno natančne zdravstvene informacije, ki so pogosto daleč pred svojim časom. Avtor s svojim darom »prebira« stanje ljudi in jim pove, kako naj si povrnejo zdravje. Na tisoče in tisoče izkušenj iz njegovega dela je temelj njegove bogate publicistične dejavnosti in tudi te knjige.


Osnova knjige so spoznanja o skrivnih zdravilnih močeh več kot petdesetih vrst sadja, zelenjave, zelišč in začimb. Vsako rastlino predstavlja z vidika njenega zdravilnega učinkovanja. Avtor svetuje, v katerem stanju naj človek poseže po njej, kateri simptomi narekujejo njeno izbiro in kako nas izbrana rastlina čustveno podpre ter nas pouči o duhovnem nauku izbrane rastline. Doda še vrsto nasvetov, kako z zdravilno rastlino ravnamo v kuhinji, da nam da vse od sebe. In ne manjkajo niti recepti, kako jo kuhamo, da nam da tisto, kar od nje pričakujemo.


Za nekatere bralce pa bo morda še bolj privlačno branje poglavij, v katerih človek, ki mu spoznanja narekuje Duh, spregovori o spoznanjih in informacijah o najbolj napačno razumljenih temah zdravstvenega področja: prvo takšno poglavje namenja plodnosti, drugo vnetjem in tretje avtoimunskim boleznim.

Podrobnosti

Avtor: Anthony William

Prevedel: Jernej Zoran

Založnik: Primus

Format: 16,5 × 23,5 cm

Obseg: 370 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje