BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kako ohraniti možgane

Hiter pregled

Demenca je bolezen, ki s prvega mesta po številu obolelih spodriva srčnožilne bolezni in z drugega mesta med najbolj pogostimi vzroki smrti raka. Število dementnih strmo narašča. V starosti 85 let naj bi bil dementen že vsak drugi starostnik. Posledice, tudi ekonomske, pa so domala nepredvidljive. In vendar, si lahko možgane ohranimo?

Podrobnosti

Avtorica: Sanja Lončar
Založba: Jasno in glasno
Format: 19 × 24,5 cm
Obseg: 180 strani

Knjiga združuje vsa dosedanja vedenja o ravnanjih, ki nam ohranjajo možgane. Izvemo za pet poglavitnih vzrokov za pešanje možganov, za pomanjkanja, ki prizadenejo možgane, za preobremenitve, motnje, predstavljen je celostni ajurvedski pogled na pešanje možganov, posebno poglavje je namenjeno moči zdravilnih rastlin, moči probiotikov, moči prehranskih dopolnil. Ne najmanj pomembna pa je predstavitev pomoči konoplje.

Knjiga se začenja z vedenji Hildegarde izpred tisočletja; zapisala je, da morajo biti možgani mokri in mastni. In danes znanost ve. Da možgani ne morejo delovati, če nimajo dovolj zraka, vode in maščob. In vendar imamo na področju zdravja možganov večino rešitev na dosegu roke že od nekdaj. Sodobna znanost potrjuje, da so rešitve, ki jih poznajo kitajska medicina, ajurveda, srednjeveška medicina in tudi novejše evropsko zeliščarstvo, zelo uporabne tudi danes. Najbrž ni odveč, da knjigo preberemo, se po njej ravnamo in sami prispevamo k temu, da se bomo prepoznali tudi na svoj 85. rojstni dan.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Jasno in glasno
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje