BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mala knjiga energijske medicine

Hiter pregled

Priročnik svetovno priznane zdravilke Donne Eden je preprost, lahko uporabljiv vodič za alternativno zdravljenje. Knjižico je avtorica napisala po več kot tridesetletnih izkušnjah uporabe tehnik, ki nam pomagajo v vsakdanjem preprostem energijskem zdravljenju. Razložene so vaje, s pomočjo katerih se počutimo pomlajene, srečnejše, živahnejše in manj zaskrbljene. Vaje so kratke, petminutne, primerne za vsakogar; obnavljajo normalni energijski pretok v telesu, pomagajo v boju proti številnim zdravstvenim stanjem, od glavobola, slabosti, nespečnosti … pa do navadnega prehlada.

Podrobnosti

Avtorici: Donna Eden in Dondi Dahlin
Prevedel: Janez Lotrič
Izdala: Založba Gnostica
Format: 17 × 17 cm
Obseg: 84 strani
Vezava: broširano

Energijsko zdravljenje je dopolnilo k drugim postopkom zdravljenja in popoln sistem za samozdravljenje in samopomoč. Lahko ga uporabljamo pri fizičnih boleznih, čustvenih ali duševnih motnjah in tudi za vzpodbujanje visokih ravni dobrega počutja in vrhunskih dosežkov.

Diagnoze in zdravljenja imajo pri energijskem zdravljenju drugačen pomen kot pri tradicionalni medicini. Pozornost ni na simptomih ali bolezni, ampak na tem, da vzdržujemo energijski sistem močan, živ, usklajen in zdrav.

Za začetek energijskega zdravljenja ne potrebujemo nikakršnega posebnega orodja. Potrebujemo le željo, da smo zdravi. In seveda to knjižico energijske medicine

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje