BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Moč vitamina D

Hiter pregled

Knjiga, delo slovenskega avtorja, razkriva labirint laži o zdravniškem poznavanju vitamina D in o zdravniških (farmacevtskih) napačnih napotilih za sončenje. Eno izmed poglavij v knjigi nosi kar naslov Dermatologi soustvarjajo epidemijo pomanjkanja vitamina D.


NA POVEZAVI BREZPLAČNA E-KNJIGA: 


http://vitamind3.si/brezplacna-e-knjiga-dodatek-h-knjigi-moc-vitamina-d/

Podrobnosti

Avtor: Ivan Soče
Založil: Sitis, Maribor
Obseg: 270 strani
Format: 15 × 22 cm
Vezava: trda

»Če bi moral izbrati eno čudežno sestavino za preprečevanje in zdravljenje številnih bolezni, od bolezni srca, vseh vrst raka, kapi, nalezljivih bolezni, gripe, tuberkuloze, diabetesa tipa 1 in 2 do demence, depresije, nespečnosti, mišične šibkosti, bolečin, fibromialgije, osteoartritisa, revmatoidnega artritisa, osteoporoze, psoriaze, multiple skleroze in hipertenzije, bi to bil – vitamin D.« Tako avtor že na naslovnici knjige poudarja mnenje svetovnega poznavalca in pisca serije znanstvenih člankov o posledicah pomanjkanja vitamina D prof. dr. Michaela Holicka.

V knjigi je pojasnjeno vplivanje pomanjkanja vitamina D na manjše težave in resne bolezni, oprto na zadnja znanstvena dognanja. Izkaže se, da je vitamin D ena rešitev za tisoče težav in da ima njegovo pomanjkanje razsežnosti epidemije.

In seveda so v knjigi natančni napotki, kako in koliko vitamina D naj jemljemo, da se znebimo tudi tistih težav, ki nam jih medicina s svojim znanjem ne more zmanjšati ali odpraviti.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Sitis
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še