BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Na tesnobi

Hiter pregled

Knjiga Na tesnobi je izpoved o tem, da huda tesnoba in panični napadi morda niso največje prekletstvo, ki se vam lahko zgodi, čeprav mislite, da umirate. Do tega spoznanja je prišla avtorica Damjana Bakarič, novinarka, urednica, tekstopiska, ki ji je tesnoba več let grenila življenje, dokler ni začela spoznavati, da je tesnoba pravzaprav njena prijateljica, ki jo je prišla opozorit, da s seboj ne dela prav.

Podrobnosti

Avtor: Bakarič Damjana
Prevedel: Marija Avberšek
Založba: Mladinska knjiga
Obseg: 255 strani
Vezava: trda

V življenju je imela veliko težkih preizkušenj, ki so jo vodile na pot spoznanja in soočenja s seboj. Na njej je prepoznala svoja notranja bogastva, ki se jih prej ni zavedala. Spoznala je, da je odtujenost od sebe ključna za anksiozne motnje. Pri anksioznih motnjah pa gre za to, da nas je nečesa strah, navadno gre kar za strah pred življenjem.

Več let spopadanja s tesnobo ji je pomagalo odkriti, kdo je v resnici, kolikšna je njena moč in predvsem, da je za vse, kar se ji dogaja, odgovorna sama. Spoznala je, kako se sprejeti in imeti rada. Po raziskovanju tesnobe in številnih intervjujih z ljudmi s podobnimi izkušnjami je napisala knjigo Na tesnobi, ker jo je nagovoril navdih, predvsem pa, da je z njo sklenila svojo ozdravitev.

Dodatne informacije

Članki

Tesnoben vsak četrti Slovenec

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje