BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Naravne rešitve za težave z virusi

Hiter pregled

Knjiga je zbirka vedenj, kako si z rastlinami celo bolje kot z zdravili pomagamo, ko se z našimi pljuči, grlom in dihalnimi potmi poigravajo virusi. Temelji na spoznanju, da imamo vsaj devetindevetdeset rešitev, ki so enakovredne sinteznim zdravilom in cepivom. Če to, kar nam nudi narava, res dobro obvladamo in uporabimo ob pravem trenutku. Napotki v knjigi so natančni, bogato podprti z raznimi navodili in ilustracijami. Pomagajo nam izbrati pravo naravno rešitev ob pravem času. Recepti za pripravke so preverjeni in znanstveno potrjeni. Pomembno je, da jih lahko uspešno izdelamo sami in so lahko neprimerljivo bolj kakovostni od vsega, kar lahko kupimo.


Že sami naslovi poglavij nam predstavijo znanje, ki ga zajamemo iz knjige: ABC protivirusne obrambe, Naredite sami zalogo vitamina C, Med ni le dražji sladkor, Spolzka tla za viruse – zdravilne sluzi, Najmočnejše protivirusne rastline, Kombinirani pripravki – kako pomnožiti moči, Mikrobiom – naša notranja »šengenska meja« …


Pomembna je preglednica petinpetdesetih rastlin s protivirusnim delovanjem, iz katere z lahkoto razberemo, kaj uporabimo ob obisku respiratornih virusov, virusov gripe, koronavirusov, herpesa-HSV, HIV-a, hepatitisa, ošpic in poliovirusa ter kaj uporabimo zoper seve virusov, na katerih so testirani učinki.

Podrobnosti

Avtorica: Sanja Lončar

Založnik: Jasno in glasno

Format: 20 × 26 cm

Obseg: 190 strani

Vezava: trda

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje