BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Negativni ioni kot način zdravljenja

Hiter pregled

Avtorica Lorena Leonardos v knjigi »Negativni ioni kot način zdravljenja – dokazi svetovnih inštitutov« odkriva vam in zdravnikom vpogled v dokazane ugotovitve znanstvenikov po vsem svetu o zdravilnem vplivu negativnih ionov na telo brez stranskih učinkov.

Podrobnosti

Avtorica: Lorena Leonardos
Založba: Ionex
Obseg: 132 strani
Format: 21 cm
Vezava: mehka

Dr. Mirjam Levstik Bravničar, dr. med.:

»Simfonija dobrega počutja in užitka se polasti naših teles, ko mali prijatelj IONEX ustvari mikroklimo, nabito z negativnimi ioni. Počutimo se kot po nevihti, izzvenijo številne nelagodnosti, ki nas tarejo, predvsem pa smo po delovanju malega ionizatorja bolj sproščeni, umirjeni in polni elana.

Potrditev ugodnega delovanja na organizem temelji na številnih pozitivnih izkušnjah, ki trajajo že desetletja. O uporabi ionizatorja se ne odločamo samo v trenutkih nemoči uradne medicine. V veliko pomoč je že pri polnem zdravju, saj zdravniki venomer priporočamo, da se bo marsikatera zdravstvena težava omilila ali izzvenela, če se bomo lahko izognili stresu. Da so raziskave vpliva koristnih negativnih ionov na telo pozitivne, je najbolje, da se prepričate sami. Pomembno je, da pridete do dobrih rezultatov brez stranskih učinkov, saj ionizacija omogoča izboljšanje življenjskih pogojev.

Če smo ioniziranemu zraku izpostavljeni dalj časa, povzroči izboljšanje z dolgotrajnim učinkom. Negativni ioni so naravni antidepresiv in so v pomoč pri nespečnosti. Ob prebiranju te knjige ne sme izostati pohvala za izjemen trud, ki ga je avtorica vložila v prikaz in seznanjanje s terapijo, preventivo in higieno okolja z nadvse koristnimi negativnimi ioni.

Morda bodo preizkušene koristi ionizacije marsikoga vzpodbudile, da se bo odločil za podoben korak in zaživel v prijateljstvu in simbiozi s prijaznim prijateljem ionizatorjem IONEX. Moje izkušnje potrjujejo prej navedena dejstva.«

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje