BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Negovani možgani

Hiter pregled

Možgani danes počenjajo vse kaj drugega, kot so nekdaj. Silimo jih, da gledajo v vse mogoče zaslone, neprestano jih potiskamo v hlepenje po hitrih odzivih, nagradah. Spopadamo se z razburjenostjo zaradi stalnih slabih novic, ki nas potiskajo v stalni stres. Ob tem nas zasvaja hrana, ki je daleč od tistega, kar si želi telo in nam ne dene dobro. In tako se nam povečujejo vnetja v telesu, škoda nastaja na možganih. Vse skupaj nas vodi v vsestransko tesnobnost, v vse večjo odsotnost empatije …


Ven iz vsega tega nas vodi ta knjiga, ki nosi podnaslov »Razstrupljanje, ki jasni misli, poglablja čustva in zagotavlja srečo«.


Avtorja – priznan nevrolog in avtor dveh uspešnic Požgani možgani in Zdravi možgani in njegov sin internist – sta podala sodoben, človeku prilagojen življenjski recept, ki v veliki meri zagotavlja dolgoročno čistost naših možganov.


Knjiga nam odstira izhodišča za bolje negovane možgane, kar dosežemo z zmanjšano izpostavljenostjo tehnologijam, z več časa, preživetega v naravi, z več meditacije in več redne telesne vadbe. In morda bomo manj zapravljali, se manj prepuščali kratkoročnim užitkom in pohvalam … V knjigi nas zdravnika seznanjata z množico pristopov ter konkretnih in praktično uporabnih rešitev.

Podrobnosti

Avtorja: David Perlmutter in Austin Perlmutter

Prevedel: Niki Neubauer

Založil: UMco

Format: 15 × 21 cm

Obseg: 380 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še