BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Negovanje diha

Hiter pregled

V knjigi so zbrana natančna praktična navodila dihanja, namenjena učinkovitemu samozdravljenju, duševnemu miru, zbranosti, uspehu in dolgoživosti ter duhovni rasti.

Podrobnosti

Avtor: Peter Amalietti
Založba: Amalietti & Amalietti
Obseg: 118 strani
Format: 15 × 21 cm
Vezava: broširano

Avtor, znani slovenski poznavalec vzhodnih veščin, je pri pisanju knjige izhajal iz dejstva, da ima vsak človek v svojem življenju le omejeno število vdihov; v povprečju vdihnemo 790.950.000-krat. Povprečno zdrav človek vdihne 21.000-krat na dan. In če vdihnemo manjkrat, s trebuhom, globoko, živimo dlje, bolj srečni in zadovoljni.

Pred nami je »učbenik« dihanja, ki nas med drugim pouči, kako po napotkih, povzetih iz tokijske študije, šestkrat na dan pet minut globokega dihanja, kakršnega se naučimo s pomočjo knjige Negovanje diha, skoraj vsem zniža previsok krvni tlak.

Avtor poudarja, da so slabe dihalne navade dandanes eden glavnih razlogov, da imamo toliko raka, srčnih obolenj in visokega krvnega tlaka. Ljudje, ki imajo navado, da močno vdihnejo in šibko izdihnejo, hitreje postanejo žrtve srčnih obolenj. Zdravljenje z dihanjem nadvse učinkovito zniža zvišan krvni tlak, koristi pa tudi pri raku in srčnih obolenjih.

Dodatne informacije

Članki

Dolg dih, dolgo življenje
Dihanje za zdravje
Skrivnost pravilnega dihanja

Proizvajalec Založba Amalietti&Amalietti
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje