BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni

Hiter pregledKo se odločite, da boste kljub bolezni še živeli, in spoznate, da morate za svoje življenje skrbeti vi sami in ne zdravniki; ko bi si radi sami pozdravili koronarno srčno bolezen tako, da odpravite njen vzrok, pa ne le koronarno srčno bolezen, ki vzame največ življenj tudi v Sloveniji, marveč tudi kako drugo kronično bolezen – sezite po knjigi, ki jo je na podlagi svojih zdravniških izkušenj napisal ameriški zdravnik Caldwell B. Esselstyn. Razumeli boste, da lahko le vi sami sebi odpravite koronarno srčno bolezen, angino pektoris, povišan krvni tlak, povišano raven holesterola, diabetes tipa 2, morda tudi senilnost … omenjajo še impotenco, rak dojke, prostate, črevesa, danke, maternice in jajčnikov.Podrobnosti

Avtor: Caldwell B. Esselstyn Jr., dr. med.
Prevedel: Erik Majaron
Izdala: Založba Planet
Obseg: 336 strani
Format: 15 × 23 cm
Vezava: broširano

Metoda zdravljenja je prehranska, utemeljena na ugotovitvah dvajsetletne raziskave; objavila jo je strokovna revija American Journal of Cardiology. Po tej metodi, z opisanim načinom prehranjevanja, je ozdravel tudi Bill Clinton.

Kroži spoznanje, da imajo vsi moški, starejši od 65 let, ki živijo na običajen zahodnjaški način, koronarno srčno bolezen, potrebno zdravljenja.

Avtor razlaga in dokazuje, da prehrana z veliko maščobe, katere koli, in holesterola povzroča koronarno srčno bolezen pri ljudeh in živalih.

Popolno ustavitev napredovanja koronarne srčne bolezni in celo odpravo simptomov je mogoče doseči tako, da iz hrane izločimo holesterol in vsakršno maščobo, ki presega naravne, zdrave količine, kakršne najdemo v rastlinah; ključ je v rastlinski hrani!

Dodatne informacije

Članki

Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni: Srce rešimo s hrano

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje