BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skrivnost trenutne ozdravitve

Hiter pregled


Američan Frank Kinslow v svojih knjigah podaja znanstven postopek, kako z minimalnim naporom dosežemo notranji mir ter pozdravimo telo, um in dušo.


Kvantna sinhronizacija, tehnika duhovne razsvetlitve, ki jo je utemeljil, je metoda samoobvladovanja in zdravljenja, ki temelji na čisti zavesti ali globokem počitku. Ob njenem izvajanju ne delamo »nič«, pa vendar je vse narejeno. Kvantne sinhronizacije se lahko naučimo tako rekoč takoj; ne potrebujemo leta.


Podrobnosti

Avtor: Frank Kinslow
Prevod: Simona Koželj
Založba: Zavod V.I.D.
Obseg: 129 strani
Format: 15 × 21 cm
Vezava: mehka

V zadnjih letih so se številni ljudje prepričali v učinkovitost inovativnih načinov samopomoči in samozdravljenja. Kvantno zdravljenje (QE) je najnovejši dosežek na tem področju. QE deluje z nežnim dotikom, s katerim v tišini spodbudi avtonomni živčni sistem telesa, da spontano in trenutno ustvari pogoje, v katerih se lahko zgodi globoka ozdravitev. Ta metoda samopomoči je lahkotno uporabljiva in ne zahteva predhodnih znanj – vsakdo jo lahko izvede. In vseh njenih dobrobiti je deležna tako oseba, ki jo izvaja. Tudi sam izvajalec doživlja trenutni in trajni občutek blagostanja.

»Obstaja subtilna skrivnost, ki čaka na vas. Bližja vam je od diha. Vitalnejša od naslednjega utripa srca. Ko odkrijete to skrivnost, se bo vaše življenje neznansko spremenilo in odprlo čudežem, ki so svetlobna leta daleč od tistega, za kar ste mislili, da je možno. To je skrivnost zdravja, radosti in miru. Deluje tukaj in prav zdaj, ko berete te vrstice. Vendar je ta skrivnost skrita pred vami. Ni skrita v simbolih nekega nerazumljivega svetega spisa globoko v nekem hramu, ampak prav pred vašimi odprtimi očmi. Ta enostavna knjiga vam bo odkrila skrivnost in vam pokazala, kako jo črpajte iz njenih globin in na ta način obogatite svoje življenje in življenje vaše družine, prijateljev pa tudi hišnih ljubljenčkov. Na njenih straneh se boste naučili ozdraviti um, telo in dušo na način, ki zahteva tako malo napora kot opazovanje čudovitega sončnega zahoda. Tega znanstvenega procesa, ki se razgrne pred vami, se lahko nauči popolnoma vsak in ga tudi takoj uporabi. Enostaven je kot sama skrivnost. In enako močan.« (Frank Kinslow)

Frank J. Kinslow je zdravnik kiropraktik, učitelj gluhih in obenem doktor kliničnega duhovnega svetovanja.

Dodatne informacije

Članki

Kvantna sinhronizacija 1
Kvantna sinhronizacija 2

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje