BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Škrob je rešitev

Hiter pregled

V nekaj desetletjih, vse od Atkinsa do Dukana, je strah pred vsemogočnimi ogljikovimi hidrati zavladal nutricistični industriji. Samo omemba s škrobom bogate hrane sproži tako nelagodje kakor tudi hrepenenje. Resnica pa je, da ogljikovi hidrati niso sovražnik.  

Avtor številnih prodajnih uspešnic John A. McDougall, dr. med., in njegova žena, odlična kuharica Mary, sta dokazala, da vam dieta, bogata z ogljikovimi hidrati, pomaga pri izgubi kilogramov, prepreči in ozdravi številne bolezni. Škrob je rešitev temelji na preprosti zamenjavi – telesu boste dali energijo predvsem z ogljikovimi hidrati, namesto z beljakovinami in maščobami. Zadovoljni boste, imeli boste več energije, vaš izgled in počutje pa bosta izvrstna.

Podrobnosti

Avtorja: John A. McDougall in Mary McDougall
Prevod: Janko Jemec in Martina Kodrum
Založnik: Sitis
Format: 16,5 × 23 cm
Obseg: 330 strani
Vezava: broširano

»V 44-ih letih opravljanja zdravniškega poklica še nikoli nisem naletel na primer, da bi nekdo zbolel zaradi uživanja krompirja, batate, koruze, riža, fižola, sadja ali zelenjave, razen, seveda, kadar je šlo za primere pokvarjene ali okužene prehrane, ali če je katero od omenjenih živil pri katerem od pacientov povzročilo neobičajno alergično reakcijo,« piše v knjigi Škrob je rešitev avtor, zdravnik John McDougall.

In še:

»Kar pa nenehno opažam, so pogosti primeri smrtno nevarnih pojavov in obolenj, kot so srčni infarkt, možganska kap, sladkorna bolezen tipa 2, artroza, osteoporoza in rakasta obolenja, ki so posledica uživanja hrane živalskega izvora … Živila živalskega izvora, zaužita v količinah, ki so značilne za običajno zahodnjaško prehrano, povzročajo bolezni …«

Ameriški zdravnik je knjigo napisal na podlagi izkušenj, njegovo znanje je pomagalo tisočem ljudem, postali so bolj vitki in zdravi. V knjigi je opisanih kar nekaj primerov ljudi, ki so v kratkem času, ko so se odrekli mesu, ribam, maščobam, mleku in mlečnih izdelkom, pa tudi jajcem, izgubili na desetine kilogramov in se znebili smrtno nevarnih bolezni.

Avtorjeva žena je dodala celo vrsto receptov, v katerih prevladujejo škrobna živila ob bogatem izboru zelenjave in sadja. Vredno je pokukati v knjigo, preizkusiti sedemdnevni začetni načrt in se po tem odločiti, ali je priporočeno prehranjevanje res takšno, kot obeta naslov: Škrob je rešitev. Rezultati so že po sedmih dneh. In seveda živilska industrija te knjige ne mara.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Sitis
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje