BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zdravi

Hiter pregled

Knjiga ima en sam namen: da nam pomaga odkriti naš neomejeni potencial ter prebudi mogočnega zdravilca v nas samih. Saj se zdravljenje največkrat začne v glavi.


Snov za knjigo Kelly Noonan Gores črpa iz čudovitih umov vodilnih znanstvenikov in duhovnih učiteljev, ki nam zaupajo celo vrsto tehnik, raziskav in odkritij. Omogoča nam razumevanje čudežne narave človekovega telesa in neverjetne sposobnosti samozdravljenja v nas vseh. Z novim spoznanji, viri in pripomočki nas ta knjiga razsvetli in pouči, kaj je mogoče, če vprežemo povezavo med umom in telesom ter vzamemo vajeti zdravljenja v svoje roke. V knjigi so zbrane izkušnje vidnih poznavalcev samozdravljenja, kot so Deepak Chopra, Marianne Williamson, Bruce Lipton, Joe Dispenza in mnogi drugi, ki so na koncu knjige tudi predstavljeni. Njihovi napotki se prepletajo z opisi uspešnih sprememb in preobrazb resničnih ljudi, kot ste vi sami.


Knjigo – vodnik, ki pomaga najti ravnovesje in zdravje – tvorijo poglavja Kaj je zdravje, Naše telo ni stroj, Moč podzavesti, Učinek placeba, dojemanje in vera, Bolezenski odpor, Hrana in narava kot zdravnik in Opiranje na neotipljivo. Vodi nas v spoznanje, da dejanska odprava kroničnih obolenj zahteva spremembo življenjskega sloga in da ozdraveti nekako pomeni, da postanemo nekdo drug.

Podrobnosti

Avtorica: Sanja Lončar

Založnik: Jasno in glasno

Format: 20 × 26 cm

Obseg: 190 strani

Vezava: trda

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje