BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Preganjanje Božje prerokinje in sledilcev Jezusa iz Nazareta

Hiter pregled

Menda je to, kar je opisano v knjigi, samo vrh ledene gore grozodejstev cerkve in države. Govor je o odnosu do Gabriele, Božje prerokinje in poslanke današnjega časa. Od Boga je prejela naročilo, da prinese nauke Božjega kraljestva na zemljo, kolikor se jih da izraziti s človeškimi besedami. Naročilo je izpolnila. V nekaj desetletjih je nastalo svetovno delo, ki se vse bolj širi tudi prek radijskih in televizijskih postaj. A s kakim nasprotovanjem je bilo to doseženo?


Današnji nosilci talarja, razlaga knjiga, duhovniki cerkvenih institucij, desetletja delujejo z neresnicami in sumničenji. Duhovniki se bojijo za svojo moč nad ljudmi, za svoje nazive in premoženje, zato ščuvajo proti prerokinji učiteljici in poslanki Boga.

Redna Cena: 24,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Sestavil: Matthias Holzbauer

Založila: Založba Beseda

Format: 13 × 20 cm

Obseg: 540 strani

Vezava: broširano

Da srednji vek ni preteklost, postane očitno v tej knjigi. Srednjeveška inkvizicija si je zgolj nadela sodobnejša oblačila. Včeraj je bil to umor. Danes je hudo obrekovanje, umor z lažmi, kajti vse je zgrajeno na lažeh. Danes se nosilci talarja bojujejo proti preroški besedi s sredstvi tega časa – z izključevanjem, diskreditacijo, zasmehovanjem in hudim obrekovanjem. Knjiga dokumentira, kako silovito in s kakšno zahrbtnostjo in sovražnostjo nastopajo uradne cerkve v povezavi z državo proti besedi božjega kraljestva.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še