BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Intuicija – modrost prave izbire

Hiter pregled

Ta knjiga vam bo pomagala bolje razumeti intuicijo, ki nam je kar nekam neznana, a jo vsi, vsaj včasih, uporabimo. Zaradi prevladujočega vpliva eksaktne znanosti, zasnovane na racionalnem mišljenju, večina ljudi pravzaprav sploh ne ve, da intuicija obstaja. Šesti čut, občutek, da enostavno nekaj vemo, nihče znanstveno ne proučuje. Večina meni, da se na intuicijo ni mogoče zanesti, da se torej ne moremo odločati intuitivno. In vendar so največja umetniška, pa tudi znanstvena dela nastala po navdihu. Torej navdih je. In če menimo, da ga nimamo, se izplača potruditi in ga obuditi. In ta knjiga nam je v pomoč in morda nam bo obrnila življenje; po navdihu.

Podrobnosti

Avtor: Adrian P. Kezele
Prevedla: Jasmina Rome
Založba: Chiara
Format: 12,5 × 20,5 cm
Obseg: 200 strani
Vezava: broširano

Intuicija je praktična veščina, ki nam nagonsko pomaga pri pomembnih, pa tudi pri vsakodnevnih življenjskih odločitvah. Intuicijo lahko vadimo in razvijamo. Razvita intuicija je pomembna na poti osebne duhovne rasti.

Redna uporaba intuicije oživlja tisto raven zavesti, na kateri smo vsi povezani. Zato je takšno delovanje pomemben oseben doprinos k skupinski evoluciji celotnega človeštva.

Knjiga nam v treh poglavjih razgrne »skrivnosti« intuicije; v njej je cela vrsta vaj, ki nas lahko popeljejo do mojstrstva.

Odločite se, kupite knjigo. Saj čutite tako, ali ne?

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Založba Chiara
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še