BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Iskreno o vzgoji in najstnikih

Hiter pregled

Mnogi starši se srečajo z uporniškim, neposlušnim in hormonov polnim najstnikom. In prav tak najstnik močno potrebuje starševsko naklonjenost, podporo, ljubezen in posluh za težave. In kaj naj storimo? Preberimo knjigo Iskreno o vzgoji in najstnikih in si pridobimo vedenja, ki jih je avtorica pridobila v svoji svetovalnici.


»Pogosto povem, da moramo pri vzgoji otrok najprej prevzgojiti sebe oziroma svoje programe in mehanizme delovanja, ki so jih v nas vtisnili naši predniki. Šele nato lahko slišimo, kaj otrok res potrebuje, in mu pomagamo na poti do zdrave in srečne odrasle osebe.«


To je izhodišče knjige Melite Kuhar, svetovalke, ki nudi pomoč vsem, ki se znajdejo v zanki iskanja rešitve za bolj zdrav in pozitiven odnos do sebe, svojega zakonca, partnerja, otroka, mladostnika ali drugih pomembnih ljudi v našem življenju.

Podrobnosti

Avtorica: Melita Kuhar

Založba: Primus

Obseg: 200 strani

Format: 14 × 22 cm

Vezava: broširano

Knjiga nas pouči, kako okrepimo odnos s svojim otrokom in najstnikom, se posveti otrokom in družinskim odnosom, natančno opiše kar devetnajst pogostih izzivov pri vzgoji (od laži do zavračanja učenja, nasilja, bega, motnje hranjenja, samopoškodbe, samomorilnih misli …). In posveti celo poglavje nasvetom, kako biti boljši starš.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še