BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mirnost bivanja

Hiter pregled

Vemo: posledice stresa so lahko nespečnost, glavoboli, slabost, potenje, razbijanje srca ali mišična napetost; stres lahko močno poslabša povišan krvni tlak. Stres nam lahko zmanjša samozavest, spodkopava učinkovitost, lahko postanemo jokavi in osamljeni ali pademo v turobno razpoloženje, morda nam opeša tudi spomin. Zapelje nas tudi v slabe navade: prenajedanje, pitje alkohola, prepogosto kajenje in jemanje drog.


Ne vemo pa, kako bi se mu izognili, ga prelisičili, da nam ne bi škodoval.


To vedenje nam ponuja ta knjiga, v kateri je razloženo 120 preprostih sprememb, s katerimi v stresnem svetu najdemo mir. Zvemo, kako se utrdimo proti stresu, kako v življenju najdemo mirnost, kako se soočimo s spremembami in tveganji, kako v težkih obdobjih ostanemo mirni, kako smo zadovoljni s tistim, kar imamo, in kako najdemo globoki mir.


V knjigi je šest poglavij in vsako se konča z načrtom za razmišljanje in načrtom ukrepanja; tu najdemo afirmacije in naloge, da nam pomagajo pri spremembah v našem življenju.


Knjiga je napisana preprosto, vsakomur razumljivo; je odličen priročnik, ki nam pomaga, da izstopimo iz težav, ki nas hromijo in nam otežujejo življenje.

Podrobnosti

Avtorja: Mike Annesley in Steve Nobel

Prevedla: Tanja Goršič

Založila: Založba Chiara

Format: 15 × 21 cm

Obseg: 170 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje