BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Naravnik 2024

Hiter pregled

Naravnik® 2024 je duhovni in astrološki priročnik za vsak dan v letu!


Zasnovan je kot priročnik za uporabo naravnih priložnosti v poslovanju, prehrani, negi telesa, bivališču in okolju in kot orodje za višanje ravni duhovne prebujenosti in višanje zavesti.


Naravnikovi podatki o luninih menah, mrkih, sončevih in zemljinih dvanajstinah, retrogradnem gibanju planetov ... so za vsakdanje življenje neprecenljive astrološke in astronomske informacije.


Izjemen je po tem, da Tebe, kot duhovno bitje, povezuje z naravo. Spodbuja Te k duhovnemu prebujanju, in razumevanju ter spoštovanju naravnih zakonitosti.


Uporaben je tudi kot prva pomoč v duševni stiski in stresu, saj vsebuje vsakodnevne avtorjeve duhovne spodbude za Tvojo višjo prisebnost.


Zagotavlja optimalno uporabo v pisarni, doma, na potovanju, kjerkoli. Spiralna vezava in format omogočata lažje listanje po vseh straneh in priročnost, hkrati pa zlahka ostaneš na koledarski strani s priporočili za tisti dan.


Vsebuje tudi navodila za uporabo in prostor za beležke.


Naravnik 2024 je idealno darilo, s katerim dokažeš, da Ti ni vseeno za življenjsko uspešnost ... prijetnost ... trajanje ... zdravje ... srečo obdarjene osebe.

Podrobnosti

Avtor: Rudi Klarič

Založba: Cultura Europaea

Vezava: spiralna

Format: A5

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje