BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Neverjetna leta

Hiter pregled

To je odličen priročnik za reševanje težav, namenjen staršem otrok, starih od dveh do osmih let, priročnik za spodbujanje in razvijanje otroških socialnih in čustvenih kompetenc za dvig njihove uspešnosti v šoli in drugod.

Podrobnosti

Avtorica: dr. Carolyn Webster-Stratton
Prevedla: Nataša Petek Hvala
Založba: Umco
Format: 15 × 21 cm
Obseg: 420 strani
Vezava: broširano

Obdobje vzgajanja otrok je lahko težavno tako za starše kot za otroke. Za otroke je obdobje od dveh do osmih let pomembno za njihove razvojne korake. Prehajajo iz sveta, v katerem sta domišljija in resničnost pogosto pomešani, v konkretnejši svet, v katerem pravila in ideje postanejo stalni.

Avtorica je klinična psihologinja, profesorica in direktorica Klinike za starše Univerze Washington. Priročnik je rezultat njene četrtstoletne raziskave v več kot tri tisoč družinah.

V knjigi so med drugim odgovori na vprašanja, kako otroku pomagati, da se bo znal soočiti s svojimi čustvi in jih uravnavati, kako spodbujati razvoj otrokovih socialnih veščin in sklepanja prijateljstev, kako sodelovati z otrokovimi učitelji na način, ki bo spodbujal otrokovo socialno in učno uspešnost, kako otroka skozi igro in interaktivno branje vzpodbujati in učiti branja ter kako krepiti pozornost, socialno kompetentnost in vztrajnost nemirnih in hiperaktivnih otrok.

V petnajstih poglavjih je mogoče najti odgovore na domala vsa vprašanja o vzgoji otrok od dveh do osmih let; v veliko pomoč je tudi stvarno kazalo.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Umco
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje