BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Odvadite se biti to, kar ste

Hiter pregled

Bi radi, da vam novi um pomaga, da bi se imeli (še) lepše? Najprej se morate znebiti starega in potem začeti znova.


Kako bomo to storili, nas poučuje avtor, ki je več kot šest tisoč ljudi poučeval o vlogi in delovanju človekovih možganov ter razkrival, kako spremenimo razmišljanje z znanstveno dokazanimi nevrološkimi načeli. Nauči nas, kako dosežemo določene cilje in ustvarimo vizije z odpravljanjem samouničevalnih navad.

Podrobnosti

Avtor: Joe Dispenza
Prevedel: Jernej Zoran
Založil: Primus
Format: 14 × 22 cm
Obseg: 376 strani
Vezava: broširano

Dr. Joe Dispenza v štirinajstih jedrnatih poglavjih na podlagi svojih desetletnih izkušenj opisuje, da so subtilne spremembe na področju izkoriščanja naših možganov kvantni ključ do pozitivnih sprememb v naših telesih, življenjih in odnosih. Pred vami je zanesljiv in praktičen priročnik, temelječ na kakovostnih raziskavah, ki ga boste hoteli imeti nenehno v bližini, kajti avtorjeve tehnike so preproste za izvajanje, ponujajo nam možnost eksperimentiranja z našim lastnim kvantnim poljem. In sami odkrijemo, katera tehnika je za nas najbolj učinkovita.

In če se ravnamo po napotkih iz knjige, postanejo naši možgani bolj zdravi in so tudi, če nam jih slikajo, videti znatno mlajši. Za kakih dvajset let. Možgani se nam dobesedno pomladijo.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še