BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Solarni povratek – nova metoda za časovno predvidevanje dogodkov

Hiter pregled

Tehnika napovedovanja s solarnimi povratki je stara vsaj tisoč let, vendar je v veljavo stopila šele v zadnjih stoletjih in predvsem po razvoju računalnikov, ki omogočajo hitrejše izračune astroloških kart. Prav zaradi zapletenosti izračunavanja so solarni povratki ob uporabi tranzitov in različnih progresij ostali v senci, še posebej zaradi problema določanja časa znotraj leta, ki ga taka karta opisuje.


Bern Jurečič je v treh desetletjih astrološkega dela razvil svojo metodo in tako izpopolnil prav omenjeno »pomanjkljivost« ter o tem pred kratkim izdal pričujočo knjigo, ki to astrološko tehniko predstavlja z več zornih kotov ter na podlagi številnih primerov predstavlja uporabnost in koristnost te tehnike.


O AVTORJU: Bern Jurečič, ISAR CAP, slovenski astrolog, več kot trideset let na področju astrologije kot svetovalec, predavatelj, organizator, učitelj astrologije in avtor. Diplomiral leta 2009 v Chicagu, dolgoletni zastopnik ISAR za Slovenijo, sourednik nekdanje slovenske revije Karma plus, avtor številnih člankov in drugih astroloških zapisov.

Podrobnosti

Avtor: Bern Jurečič
Založba: Astrološko društvo Slovenije
Obseg: 295 strani
Format: 21 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje