BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sorodne duše – kako najti in zadržati pravo ljubezen

Hiter pregled

Zagrebška duhovna svetovalka in medijka Iris Tarbuk je iz svojih več kot tridesetletnih izkušenj, ki si jih je nabrala po diplomi na Izraelskem kolidžu za alternativno medicino v mnogoštevilnih svetovanjih pri čustvenih in duševnih težavah, napisala pravcati mali priročnik za one, ki bi radi našli in zadržali pravo ljubezen.

Podrobnosti

Avtorica: Iris Tarbuk
Prevedla: Dunja Kranjc
Založba: Primus
Obseg: 180 strani
Format: 13 × 18 cm
Vezava: broširano

Razloži nam, kaj je ljubezen, kako pridemo do nje, kako jo prepoznamo, kako naj v njej uživamo in kako naj jo zadržimo. Govori o duhovni ravni ljubezni, v katero imajo vpogled le mediji, ki jo doumejo tako v tostranstvu kot onostranstvu, v večnem iskanju in v srečanju sorodnih duš. Pripoveduje o srečnih in nesrečnih, dolgih in kratkih usodah, o srečanju ljubimcev in njihovi telesni združitvi z izmenjavo energije v spolnem odnosu, ki predstavlja najmočnejšo čarovnijo v vesolju.

Knjiga podaja konkretne nasvete, s katerimi si bodo morda lahko dobro pomagali tisti, ki se počutijo neljubljeni, osamljeni, zapuščeni, ter tisti, ki jim je smrt odvzela partnerja. V pomoč jim nudi molitve in meditacije, prek katerih jih uči, kako naj očistijo svoje srce in najdejo pot do prave in resnične ljubezni.

In če boste začutili potrebo, da vam nekdo pomaga, svetuje, boste lahko stopili v stik z avtorico prek naslova, objavljenega v knjigi, in se morda udeležili kanalizirane delavnice Sorodne duše.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Založba Primus
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje