BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sporočila dreves

Hiter pregled

V gozdu se vedno umirimo. Dokaza in meritev znanstvenikov za to ne potrebujemo, saj nas po gozdnih potkah mir preplavi kar sam od sebe, razneži našo dušo in nas pelje do zavedanja mogočnega delovanja dreves in njihovega vpliva na našo Bit.


Starodavna razvita ljudstva so drevesa častila kot Bogove. V mitologijah in svetih pismih najdemo pomembno simboliko dreves kot znak življenja in nesmrtnosti. V budizmu predstavljajo drevesa tudi razsvetljenje, katerega je Buddha med meditacijo doživel pod drevesom Bodhi. Drevesa so ena najstarejših obstoječih oblik življenja na Zemlji in neme priče človeškega razvoja.


Ali se zavedamo vloge dreves v današnjem času?


Knjiga je enciklopedija znanja in priročnik za življenje. V njej je opisano, kaj nam posamezno drevo sporoča in kako nam lahko pomaga pri spoznavanju sebe in funkcioniranju v današnji dobi. Priročnik pove, kako nam drevesa preko holističnih, ekoloških, terapevtskih pripravkov pomagajo videti in preobraziti notranje stiske, nemir, bolečine, odvisnosti, strahove, težave v odnosih in partnerstvih ter različne bolezni, ki so posledica delovanja nevidnih sil in naših vzorcev. Pomagajo nam dvigniti nivo zavedanja nad materialno raven in odpirajo pot k notranji svetlobi.


Knjiga je nepogrešljiv del našega vsakdana, saj naše poslanstvo na Zemlji ni končano, dokler smo živi.


Opremljena je z barvnimi slikami na 75-ih straneh tako, da jo ob izvajanju terapij z veseljem prebiramo ter jo z užitkom odnesemo tudi s seboj na dopust.

Podrobnosti

Avtorica: Aleksandra Bohorč
Založba: Abundia
Obseg: 70 strani
Format: 22 cm

Dodatne informacije

Članki

Osrečimo se

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje