BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stres - kuga sodobnega časa

Hiter pregled

Vsak dan nas bo več: čez dve leti bo depresija, po oceni Svetovne zdravstvene organizacije, v svetovnem merilu drugo največje zdravstveno breme – v nekaj letih bo postala bolj zlovešča kot bolezni srca in ožilja, artritis in številne oblike raka. Depresija, z njo živi po svetu kakih tristo milijonov ljudi, je že glavni vzrok bolezni in nezmožnosti za delo. V Sloveniji za antidepresive na leto napišejo domala šeststo tisoč receptov …

Podrobnosti

Avtorica: Maja Megla
Založba: Chiara
Obseg: 340 strani
Format: 16 × 23 cm
Vezava: broširano

In kako spoznamo depresijo in se z njo spopademo?

To nam v knjigi razgrinja avtorica, ki ni zdravnica, pač pa ozdravljena bolnica. Lastne izkušnje, tudi travmatične, je spretno opisala z novinarskimi izkušnjami, kakih dvajset let je polnila stolpce časnika Delo, in nam tako živo predstavila vso grozo, pa tudi boj, da se je iz bolezni izvlekla. Spretno je zbrala informacije, pojasnila in rešitve ter najnovejša vedenja o mogočem zdravljenju. V knjigi so nanizani izsledki klinike Mayo, Tehnološkega inštituta Massachusetts, Medicinske šole Johns Hopkins, univerz Stanford, Harvard in Berkeley, Kalifornijskega tehnološkega inštituta in drugih.

Branje te knjige je branje zdravstvenega priročnika; pomaga nam, še preden začnemo zbolevati, omogoča pa nam razumevanje obnašanja sorodnikov, prijateljev, sodelavcev …, ki se jih bolezen loteva, pa morda niti sami ne vedo, kaj je z njimi. Knjiga resnično sodi v vsak dom, je tudi darilo z najboljšim namenom.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Založba Chiara
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje