BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Umetnost odf*kavanja

Hiter pregledTole je pravzaprav priročnik, ki vam pove, kako prenehate zapravljati čas, ki ga nimate, za ljudi, ki jih ne marate, in za početja, ki vas ne veselijo. Preberite jo, če delate tudi konec tedna, ne da bi za to dobili kakršnokoli kompenzacijo, če pogosto privolite v zmenke, do katerih vam ni, če …Podrobnosti

Avtorica: Sarah Knight
Prevedla: Jedrt Lapuh Maležič
Izdal: Primus
Obseg: 224 strani
Format: 12,5 × 18,5 cm
Vezava: broširano

Preberite to knjigo, če se že predolgo žrete zaradi preštevilnih reči, vas življenje preveč preizkuša in preveč obremenjuje, ste pod stresom, tesnobni, mogoče celo panični pri svojih obveznostih.

Umetnost odfukavanja, izraz, ki ga avtorica Sarah Knight, urednica, ženska, ki je z odliko diplomirala na Univerzi v Harvardu, uporablja zelo zgoščeno, je namenjena vsem nam, ki preveč delamo, se premalo igramo in nikoli nimamo dovolj časa, da bi ga namenili ljudem in stvarem, ki nas zares osrečujejo. Knjiga nas uči umskega pospravljanja, ki nam spremeni življenje, nas uči, kako odfukati vse živo, in nas korak za korakom vodi v osvobajanje okovov, v bolj zdravo in srečnejše življenje, v katerem nas nič več nenehno nekaj ne žre.

Takoj polistajte knjigo do strani 38: »Odfukati morate zaskrbljenost o tem, kaj menijo drugi ljudje.«

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Založba Primus
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje