BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zeliščne spirale, terasasti vrtovi in drugo

Hiter pregled

Zeliščne spiralne grede, ki izvirajo iz Holzerjeve permakulture, pozna že skoraj vsak. V tej knjigi so nazorno prikazane spiralne grede in ob njih tudi številne druge privlačne in uporabne oblikovne možnosti gojenja, obenem pa dokumentira oblikovanje zeliščnih vrtov od načrta do njegove uresničitve.


Ta izvrsten priročnik ne pojasnjuje le številnih možnosti priprave koncepta in načrtovanja posestva in zeliščnega vrta, ampak ponuja tudi načine izvedbe in sajenja, zaokrožajo pa ga še dodatne informacije o najpomembnejših čajnih zeliščih in začimbnicah.

Podrobnosti

Avtorji: Claudia Holzer, Josef Andreas Holzer in Jens Kalkhof
Prevedla: Ana Premk
Založil: Amalietti & Amalietti
Obseg: 206 strani
Format: 16 × 22 cm
Vezava: broširano

Zeliščne spiralne grede, ki izvirajo iz permakulture, pozna že skoraj vsak. V knjigi Zeliščne spirale, terasasti vrtovi in drugo, že tretji knjigi iz družine Holzer (Uporni kmet in Holzerjeva permakultura sta kultni knjigi s področja permakulture), so nazorno prikazane spiralne grede in ob njih tudi številne druge privlačne in uporabne oblikovne možnosti gojenja rastlin. To je praktična knjiga nasvetov, ki s številnimi barvnimi fotografijami dokumentira oblikovanje zeliščnih vrtov od načrta do njegove uresničitve. Ta knjiga ne pojasnjuje le številnih možnosti priprave koncepta in načrtovanja, ampak ponuja tudi načine izvedbe in sajenja. Priročnik zaokrožujejo dodatne informacije o najpomembnejših čajnih zeliščih in začimbnicah.

V knjigi so zbrane pomembne informacije , ki niso omejene na osnovno znanje vrtičkarjev. Knjiga je zanimiva za vse, ki bi se radi intenzivneje ukvarjali z zdravilnimi zelišči.

Temeljit in lep priročnik, poln dokumentarnih risb in fotografij, sloni na avtohtono pridobljenem znanju, ki ga avtorji udejanjajo vsak dan in je tako dokumentarno delo, ki sega na področje permakulture in vseh njenih vrednot, uspešnega sobivanja z naravo.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Založba Amalietti&Amalietti
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje