BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Irenca, lahko noč Irenca, lahko noč

Irenca, lahko noč

Hiter pregled

»Irenca, lahko noč« je moderna pravljica, ki vam skozi otroške oči naslika mavrico upanja in vas popelje v oazo ljubezni.


Irenca, kot glavna junakinja, vsako noč odplava v čarobni svet, kjer se nauči, kako zelo je povezana z vsem, kar jo obdaja. S pomočjo svojih gozdnih prijateljev odkrije svojo resnično moč in hkrati ugotovi, da je edina v svojem svetu, ki je odgovorna za svojo srečo, za svoje sanje in za svoje telo.


»Si kot hišica iz kart in če se boš vedno zavedala svoje vrednosti, te noben vihar ne prestavi. Četudi se nad teboj zberejo kopasti oblaki, nastavila se boš dežnim kapljicam, vendar nikoli ne boš podvomila o svoji veličastnosti.«


Knjiga je primerna tako za otroke kot za malo večje otroke, ki so pozabili na nedolžne otroške sanje in na to, da so del tega sveta in da mu pripadajo.


»Vsak otrok si zasluži srečen konec …« (Lenniy)

Redna Cena: 18,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Lenniy (psevdonim)

Založnik: Boginja Si (samozaložba)

Format: 22 × 22 cm

Obseg: 59 strani

Vezava: trda

»Irenca, lahko noč« je nastala iz želje, da bi svojima nečakoma zapustila nekaj, kar ju bo za vedno spremljalo v življenju. Želela sem, da bi skozi poučne, starodavne modrosti pri malih in velikih otrocih ohranili povezanost z naravo, predvsem pa povezanost s svojo dušo; nekaj, kar smo odrasli izgubili skozi odraščanje.

Ljudje bi morali vedeti, da je vse, kar se dogaja v naši zunanjosti, samo odsev tistega, kar smo ustvarili v svoji notranjosti. Lahko je to ljubezen do sebe ali sovraštvo do sebe.

Otroci so tako čisti, da s svojo nedolžnostjo stopajo pogumno skozi življenje, dokler jih nekdo ne ustavi in ne prepriča: »Ne znaš. Ne zmoreš. Nikoli ti ne bo uspelo. Nisi dovolj dober …«

Svoje veličastnosti in svoje vrednosti nikoli ne bi smeli izgubiti. In ko cenimo sebe, cenimo drugega, in ko cenimo drugega, cenimo ves planet. In kdo si ne bi želel živeti na takšnem planetu?

»Resnična ljubezen se ne začne z drugimi. Začne se s teboj.«

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje